SONY


SONY sigurnosne kamere su dizajnirane da zaštite ljude i imovinu, bez obzira na sredinu u kojoj se nalaze, kao i na uslove osvjetljenja.

Linija proizvoda kompanije SONY dizajnirana je tako da u potpunosti zadovolji potrebe za nadgledanjem, bez obzira na kompleksnost zahtjeva korisnika.

SONY kamera uvijek vidi sve i ne propušta ništa.

Prvi zahtjev svakog kupca sistema video nadzora je da ima kvalitetnu sliku i video zapis.

SONY

SONY IP video kamere su jednostavne za instalaciju što doprinosi smanjenju troškova implementacije sistema na određenom projektu.

Uz pomoć jedne 4K SONY video kamere korisnici mogu da prate više scena koje su im zanimljive na jedinstvenoj sceni, kao da posjeduju više kamera. Ovakav pristup dizajniranju sistema video nadzora može dati dobre rezultate jer se jednim uređajem zamjenjuju četiri, kao na slici:

Nova 4K tehnologija daje mnogo novih mogućnosti pri eksploataciji sistema video nadzora, ali u isto vrijeme povećava troškove za kupovinu opreme na kojoj će se skladištiti snimci. SONY 4K kamere imaju mogućnost da određeni dioo slike prikazuju u punom kvalitetu, dok na ostatku koji nema značaj pružaju mogućnost smanjenja kvaliteta, kao na slici: