HONEYWELL SECURITYHONEYWELL
 
 

U mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo najsavremenije uređaje kao i inteligentna i integrisana tehnička rješenja u oblasti sigurnosnih sistema svjetski poznate kompanije i globalnog lidera u ovoj oblasti HONEYWELL SECURITY.
Ima nekoliko razloga zašto treba da izaberete Honeywell security rješenja:
1. Pouzdanost – to je kompanija koja dugo postoji i traje, sa velikim iskustvom i velikim brojem projekata realizovanih širom svjeta.
2. Kvalitet - proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom i trajnošću da bi zadovoljili najzahtevnije klijente.
3. Izbor – Honeywell radi sa najboljim sistem integratorima i time garantuje korisnicima kvalitetnu uslugu.
4. Inovacije- Honeywell je na vrhu sa brojem inovacija i tehničkih eksperata. Investira milione dolara godišnje u razvoj i istraživanje u Inženjering centre koji se nalaze u SAD-u, Kini, Indiji, Škotskoj, Nemačkoj, Francuskoj i Češkoj.
Honeywell je globalni lider u razvoju i proizvodnji:
- Sistema kontrole pristupa
- Protivprovalnih alarmnih sistema
- Sistema dojave požara
- Sistema video-nadzora
- Integrisanih sigurnosnih rješenja
U saradnji sa Honeywell-om nudimo proizvode, tehnologije, servise, i rješenja koja obezbjeđuju bezbjedniji, sigurniji, produktivniji i efikasniji život.

Spoj iskustva, tradicije i modernih tehnologija omogućava nam da sa Honeywell-om imamo rješenja za sve segmente života:
- Maloprodajni objekti
- Bankarstvo i finansije
- Zdravstvo
- Obrazovanje
- Saobraćaj
- Zabava i sport
- Stambeni objekti
- Poslovni objekti
- Industrija/Proizvodnja
- Aerodromi
- Morske luke
- Energija
- Komunalne usluge
- Državna uprava i ministarstva

Sistemi kontrole pristupa i evidencije radnog vremena

Honeywell Access Control sistemi su ekstremno robusni, brzi i pouzdani u svim transakcijama. Ovi sistemi posjeduju modularnu hardversku arhitekturu i podržavaju više formata kartica i čitača kartica i time omogućavaju maksimalnu fleksibilnost i bezbjednost. U svjetu sigornosnih sistema poznati su i veoma cjenjeni Honeywell softverski paketi za kontrolu pristupa WinPak i MultiAccess pomoću koga mogu da se integrišu alarmni protivprovalni sistemi i video-nadzor. Softver za evidenciju radnog vrjemena NOVA Time zahvaljujuć svom i modularnom dizajnu, ima široku primenu kako za male i srednje tako i za velike organizacije i preduzeća od 25 do preko 5.000 zaposlenih.

Protiv-provalni alarmni sistemi

Honeywell je pionir u razvoju alarmnih sistema. Honeywell kompanija Ademco je prva kompanija u oblasti alarmnih sistema koja je postavila standarde u ovoj oblasti (npr. komunikacioni protokoli Contact ID i Ademco Express). Današnji sistemi koriste najnovije tehnologije i integrišu zaštitu objekata iznutra, perimetarsku zaštitu i elemente za zaštitu života ljudi. Naši klijenti mogu da izaberu žičana, bežična ili hibridna rješenja u skladu sa svojim potrebama i željama.

Sistemi video-nadzora

Svojim klijentima nudimo sofisticirana rješenja sa IP kamerama, mrežnim video snimačima, do inteligentne video analitike i sistema sa video upravljanjem. Naši video sistemi omogućavaju lak prelazak sa analogne na IP tehnologiju.

Integrisana sigurnosna rješenja

Honeywell je poznat po svom integrativnom softveru WinMag. To je softver sa otvorenom arhitekturom i mogućnošću slobodnog programiranja koji omogućava integraciju različite opreme i aplikacija različitih proizvođača u jedinstven sistem. Na taj način WINMAG prikazuje i kontroliše Inteligentnu zgradu (upravlja energetskim napajanjem , klimom, ventilacijom, grejanjem i naravno svim sigurnosnim sistemima).
Sigurnosne sisteme integrišemo sa BMS sistemima za upravljanje pametnim zgradama. Na taj način se ostvaruje veza između sigurnosnih sistema i sistema grejanja, klimatizacije, osvetljenja, IT infrastrukture i drugih tehničko-tehnoloških sistema u zgradi.

Korist koju pruža integrisani sistem je:
- Fleksibilnost – integrisani sistem je visoko prilagodljiv i adaptibilan
- Efikasnost – on nudi veći nivo sigurnosti, brži odziv i lagodnost
- Udobnost – sistemi su upravljani i kontrolisani sa jednog dinamičkog grafičkog korisničkog interfejsa