GALILEOSKY

Galileo Sky je jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za satelitsko praćenje. Obraćajući posebnu pažnju na istraživanje i razvoj inovativnih uređaja postavili su pravac razvoja tržišta i ujedno postali glavni dobavljač GPS/GLONASS uredjaja za našu kompaniju. Primarni cilj kompanije Galileo Sky je da postane glavni igrač u oblasti industrijske automatizacije i pojednostavljenju korišćenja komplikovanih sistema. Stalni razvoj kvaliteta i jačanje odnosa sa partnerima čine ovaj cilj mogućim. Galileo Sky terminali su izrađeni od visoko kvalitetnih komponenti pouzdanih dobavljača i njihov minimalni životni vijek je 10 godina. Uz CE sertifikate i poštovanje sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2015 finalni proizvodi daju korisnicima sigurnost i pouzdanost u radu koja je odlika najprestižnijih brendova u industriji.

Bilo da se radi o poljoprivredi, transportu, stacionarnim mašinama, kompanijskim vozilima, specijalnim mašinama itd Galileo Sky obezbjedjuje:
-Inovativne i proširive mogućnosti proizvoda
-Jasni garantni uslovi, uključujući i dodatne komponente
-Kontrola kvaliteta svake proizvedene jedinice
-Ispitivanje uređaja u ekstremnim uslovima
-Sopstvena proizvodnja zasnovana na evropskom i japanskom opremom
-Kvalitet proizvoda je potvrđen GOST R, CE sertifikatom i sistemom upravljanja kvalitetom ISO 9001-2015
-Podrška projektima partnera
Korišćenjem Galileo Sky uredjaja dobijate pouzdan i izdržljiv sistem monitoringa, neograničene funkcionalnosti i visok nivo isplativosti.